Πλεονεκτήματα Ενοικιαζόμενων Χώρων

 

 1. Είναι ο μοναδικός χώρος 12.000 τ.μ. φάτσα στην Εθνική και ακριβώς στον κόμβο 4 Έξοδος Οβρυάς.
 2. Η απόσταση του οικοπέδου από την Εθνική Οδό είναι  μικρότερη των  50μ. και βρίσκεται ακριβώς στον κόμβο.
 3. Από τους τέσσερις κόμβους της Πάτρας είναι ο μόνος που φαίνεται από την Εθνική και είναι τόσο κοντά στο κέντρο της Πάτρας 5-7 λεπτά.
 4. Από οποιαδήποτε κατεύθυνση είτε από Πελοπόννησο είτε από Στερεά Ελλάδα το ακίνητο μας φαίνεται εξ’ ολοκλήρου ακόμα και το  υπόγειο.
 5. Οποιαδήποτε επιχείρηση στεγαστεί μόνο με την πινακίδα της επωνυμίας της θα έχει το μεγαλύτερο μέσο προβολής και διαφήμισης  σε  πάνω από 500.000 αυτοκίνητα που περνούν ημερησίως.
 6. Δίπλα μας, στα 100 μ. πιο κάτω από εμάς ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του το ΙDΕΑ STORES  7.000 τ.μ.(το 5ο κατάστημα στην Ελλάδα) το οποίο προσελκύει αρκετούς καταναλωτές και ακόμα πιο κάτω είναι το PRAKTIKER και το LIDL.
 7. Στο συγκεκριμένο οικόπεδο μπορεί να  λειτουργεί και μόνιμη έκθεση υπαίθρια  με εποχιακά προϊόντα  πάνω από 1.000 τ.μ. με  προβολή απευθείας στο κεντρικό δρόμο.
 8. Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει και γραφεία υπερσύγχρονα 5 72  τ.μ. τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση.
 9. Τα  κτίρια  είναι ολοκαίνουργια   και έχουμε 4.500 μ. περίπου συντελεστή επιπλέον συντελεστή δόμησης.
 10. Έχει τοποθετηθεί ήδη πυροσβεστικό συγκρότημα αξίας 50.000,00€.
 11. Επίσης διατίθενται σύγχρονα ράφια βαρέου τύπου αχρησιμοποίητα στην  συσκευασία τους αξίας 140.000,00€ για την παραλαβή και αποθήκευση των προϊόντων.  
 12. Η έξοδος 4 στην οποία βρίσκονται τα κτίρια οδηγεί απευθείας στην είσοδο του ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ λιμανιού. 
 13. Οι υπόλοιποι τρεις κόμβοι  που υπάρχουν, ουδείς εξ’ αυτών  έχει οπτική επαφή με την κίνηση στην Εθνική Οδό (ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ) και η πρόσβαση στο κέντρο απαιτεί 30- 60 λεπτά, ενώ από την συγκεκριμένη έξοδο (4) η πρόσβαση είναι μόνο 5-8 λεπτά.
 14. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί αυτοτελές οικοδομικό τετράγωνο χωρίς να μεσολαβεί ξένο οικόπεδο ενδιάμεσα.

   

      

 

 

 

Powered By Fazakis
Fazakis Imports S.A. © 2024